gazelle
 • Flådestyring
  Flådestyring
 • Flådestyring
  Flådestyring
 • Flådestyring
  Flådestyring
 • Flådestyring
  Flådestyring

 

 

WebTrack er et webbaseret trackingsystem, der hurtigt skaber overblik over alle dine kørende biler/maskiner.

Ressource styring ved hjælp af WebTrack flådestyring

Ved ressource styring ved hjælp af WebTrack flådestyring, kan virksomheden opnå en øjeblikkelig gevinst på 5 – 20% besparelse på brændstof, CO2 udledning og sparede arbejdstimer.

En sikkerhed for kunderne - når bilerne er udstyret med vores GPS, kan der altid trækkes rapporter ud af r2pTrackings WebTrack, der klart dokumenterer hvor lang tid bilerne har holdt på den respektive kundes adresse. Dette giver kunden den sikkerhed, at vi han have tiden dokumenteret, kan han få det, og få sikkerhed for, at der er brugt den tid der skal betales for.

En fordel for medarbejderne – Det giver medarbejderen en øget sikkerhed og tryghed, når virksomheden altid ved hvor de befinder sig henne. Ringer aldrig til den forkerte og skal modtage unødvendige opkald der kan sinke arbejdet. Mener medarbejderen at der f.eks. er fejl i lønsedlen, kan man gå ind i systemet og efterkontrollere timerne. Medarbejderen skal jo også have den løn han har arbejdet for. F.eks. ved overarbejde der ikke er blevet registreret i firmaet.

En gevinst for virksomheden – Spildtiden bliver minimeret alene af den årsag, at man nu ved med sikkerhed hvilke medarbejdere der er i de enkelte områder. Man kan trimme og planlægge arbejdsgangende langt bedre, da der nu er styr på logistikken. Nu ved man hvordan det hænger sammen – det er ikke bare nogen man tror, men noget man ved. Det giver en besparelse både på forbrugte timer og brændstof til køretøjerne. Det er virkelig noget der kan mærkes på pengepungen.

Jo hurtigere du kontakter os, jo mere sparer du!

Vi samarbejder med Vejdirektoratet og virksomheder der har opgaver for vejdirektoratet.
Så har du opgaver for vejdirektoratet der kræver overførsel af data – så er det lige os.