gazelle
 • a.jpg
 • b.jpg
 • c.jpg
 • d.jpg
 • e.jpg
 • f.jpg
 • g.jpg
 • j.jpg
 • k.jpg
 • l.jpg
 • m.jpg
 • p.jpg

ProTracking ApS og ProFinans ApS bliver en del af R2P Gruppen

R2P GmbH, som er baseret i Tyskland og førende indenfor udvikling og design af Intelligente transport løsninger, annoncerede i dag at de har opkøbt r2pTracking ApS og ProFinans ApS. Begge danske firmaer har hovedsæde i Viborg.

R2P blev dannet tilbage i 2009 og har siden opleveten betydelig vækst og indtager allerede en markedsledende position i Tyskland, Skandinavien og England indenfor avancerede mobile CCTV, Infotainment, passager tælling og løsninger indenfor flådestyring. Dette er både indenfor jernbane og bus industrier. R2P's ejer er den svensk kapitalfond Alder AB som investerer i grønne virksomheder med fremragende produkter og en stærk vækst potentiale.

r2pTracking ApS er en førende udbyder af flådebaseret systemer, Eco og brændstof besparende løsninger med egne hosting faciliteter. Firmaet har 4 år i træk fået Børsens Gazelle pris grundet stærk profitabel vækst. r2pTracking ApS administrerer og leverer realtids data til mere end 15,000 biler som hovedsageligt er placeret indenfor offentlig transport.

ProFinans ApS tilbyder attraktive finansielle løsninger til køb af r2pTrackings produkter. Igennem månedlige ydelser får kunderne mulighed for at erhverve sig den førende og komplette løsning indenfor flådestyring. Denne finansielle model vil nu kunne tilbydes hele R2P's gruppens software og hardwareløsninger.

R2P's visionære ideer og planer for den fremtidige integrerede offentlige transport kan ses i "Showcity Flensburg Project". Dette projekt har fået stor international opmærksomhed pga. dets nytænkning og udvikling indenfor sikkerhedssystemer og kørselsanalyse. r2pTracking har udviklet software platformen version 2.0, som i øjeblikket bliver implementeret sammen med en hostet softwareløsning for hele byens busoperatører. Mere information kan findes på http://www.showcity-flensburg.com.

Ulrik Ortiz Rasmussen, R2P grundlægger og administrerende direktør siger "vi er glade for at r2pTracking bliver en del af R2P. Vi har kendt både teamet og ledelseni flere år, hvor vi i fællesskab har udviklet den næste generation af software til den offentlige transport. r2pTracking og dets medarbejdere bringer et væld af erfaringer indenfor softwareudvikling, data management og hosting-tjenester med sig. De synergier, dereksisterer mellem R2P og r2pTracking / ProFinans vil styrke koncernens kernekompetencer betydeligt og være en styrke i den fremtidige udvikling. Det er vigtigt for os, at r2pTracking stadig har hovedsæde i Viborg og fortsætter i sin nuværende form".

Pia Graver og Bjarne Nielsen, grundlæggere og ledere af r2pTracking udtaler: "Både r2pTracking / ProFinans og R2P er meget innovative og energiske selskaber. Vi er totalt engageret sammen med R2P omkring at skabenye teknologier og pålidelige løsninger, der kan forbedre sikkerheden og sikkerheden for passagerer og chauffører ved at udvikle intelligente og holdbare løsninger, der er brugbare indenfor transportområdet".

For yderligere information:

Rail & Road Protec GmbH
CEO Ulrik Ortiz Rasmussen
Tel: +49 461 500 33 80
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

www.alder.se

www.r2protec.com

www.protracking.dk

Klik her for at læse den originale presse meddelelse.