r2pTracking ApS og Automester Erhverv (en del af AutoMester kæden) indgår samarbejdsaftale omkring montage af forsikringsgodkendte trackere.

r2pTracking ApS og Automester Erhverv har igennem længere tid testet et muligt samarbejde. Efter en succesfuld test for begge parter, er en endelig aftale omkring montage af r2pTracking’s forsikringsgodkendte GPS trackere kommet på plads.

Denne aftale gør at kunder hos r2pTracking ApS nu kan gøre brug af endnu flere værksteder når forsikringsselskaberne stiller krav omkring forsikringsgodkendte tracker i deres køretøj.

Samarbejdsaftalen med Automester Erhverv sker bl.a. på baggrund af en større efterspørgsel af tracking udstyr til private køretøjer, samt et ønske fra r2pTracking ApS side om at kunne tilbyde værksteder tættere på kundens bopæl.

Bjarne Nielsen, Direktør hos r2pTracking ApS udtaler om den nye samarbejdsaftale:

”Med Automester Erhverv som monteringspartner kan vi tilbyde vores kunder en hurtigere og bedre service. Med Automesters store erfaring af montering af GPS tracking udstyr i både private og erhvervskøretøjer, sikrer vi at monteringen sker efter de høje standarder vi stiller til os selv og vores samarbejdspartnere.”

Automester Danmark A/S her:
www.automester.dk