Vi her hos r2pTracking har glædet os til at dele denne spændende nyhed med vores netværk. Som en del af den vækst vi har oplevet de seneste år, har vi besluttet at udvide indenfor det danske marked med en repræsentant i Sønderjylland og på Fyn. Vi vil derfor nu kunne betjene endnu flere kunder med CCTV, flådestyring og GPS tracking løsninger i hele Danmark samt udvalgte kunder i Tyskland. I den sammenhæng har vi ansat vores nye sønderjyske kollega Claus Mossom Nielsen til at hjælpe os med at løfte denne opgave. 

Claus vil arbejde hos r2pTracking i vores salgsteam som salgsrepræsentant for Business Sales Scandinavia. Fremover vil han kunne tilbyde vores sønderjyske og fynske kunder GPS tracking og flådestyringsløsninger inden for blandt andet service, transport og logistik branchen. 

Vi er meget glade for at kunne byde Claus velkommen til r2pTracking teamet og glæder os til at se, hvad fremtiden bringer.

#r2pTracking #gpstracking #cctv #syddanmark #businesssales #nykollega