I begyndelsen af året rykkede vores salgschef for det latinamerikanske marked, Ricardo Marcon, teltpælene op og flyttede familien fra Brasilien til det nordlige Italien. Her skal han være med til at åbne markedet for r2pTracking i Sydeuropa, primært med fokus på produkterne WebTrack og WebTour.

Ricardo har været hos r2pTrracking i 7 år og har stor viden om vores produkter, værdier og kultur. Og da han oven i købet taler flydende portugisisk, spansk og italiensk, er han den oplagte kandidat til opgaven, og arbejder nu på at lande de første kunder og referencer på det nye marked. Og vi er der næsten!

”Jeg er glad for at være en del af denne nye udfordring. At starte en virksomhed på et nyt marked medfører altid en masse hårdt arbejde. Jeg er overbevist om, at vi kan starte det op fra bunden, som vi også gjorde i Latinamerika tidligere. I dag er vi stolte over at kunne sige, at vi har kunder som Fedex, der bruger vores platform i deres drift. Dette er endnu en grund til at tro, at med udholdenhed, tro og ærligt arbejde kan vi nå langt,” siger Ricardo.