Nulstil søgningen

Funktionen “Nulstil søgning” er en meget simpel ny standard, som fortæller brugeren af de arbejder på data der er afgrænset i forhold til den søgning de tidligere har lavet:

Nulstil søgning

Hvis man klikker på denne bjælke, så nulstilles søgningen og man går tilbage til den normale visning.