fbpx

CCTV

Skab sikkerhed for dine vogne med CCTV fra r2p

r2pTracking tilbyder CCTV – en professionel videoløsning til erhverv

CCTV videoløsningen leveres via en gennemtestet og brugervenlig platform, der bliver brugt af tog- og busbranchen i hele verden.

Videoløsningen gør det nemt at dokumentere, hvad der præcist er sket i øjeblikket samt hvilke hændelser, der er gået forud for en eventuel ulykke. Derfor er det også nemt for virksomheder af afgøre, hvorvidt de er erstatningsansvarlige i forsikringsspørgsmål.

CCTV fra r2p består af

r2p Hardware

Hardware

Sammen med vores R8 Compact Recorder bruges eksempelvis CA-6 kameraet til optagelse set fra chaufførens synsvinkel.

r2p Software

Software

Med vores software kan man via vores video platform nemt se optagelser af det enkelte køretøj.

r2p Montage

Montage

Vores trænede montører sikrer, at udstyret er monteret korrekt fra start af.

r2pTracking tilbyder en komplet CCTV videoløsning til jeres køretøjer med forskellige muligheder for hardware, der alle er integreret med vores HORIZON software. r2p HORIZON giver sammen med videoløsningerne mulighed for at bruge funktioner som; live videostreaming, videodownload og tilkøb af status på køretøjer via vores flådestyringsløsning WebTrack.

Vores CCTV-løsning overholder de højeste standarder indenfor feltet med både e-mærke standard, CE mærke og e-godkendelse. Derudover leveres løsningen med en krypteret softwareplatform, hvor systemerne efterlever de officielle GDPR krav.  

Læs mere omkring vores CCTV videoløsninger på www.r2p.com

Med r2p’s CCTV videoløsning har det været nemt for Brogaard A/S at dokumentere hændelser og fjerne tvivl om, hvad der er sket før, under og efter en eventuel ulykke. Læs mere

Læs mere omkring vores CCTV videoløsninger på www.r2p.com