fbpx

r2pFlex

Få effektiv vognkommunikation til flexkørsel med r2pFlex.

Er du vognmand eller er ny med Flextrafik kørsel af borgere?

Så har du brug for et driftssikkert og fleksibelt system til vognkommunikation. r2pTracking ApS tilbyder med r2pFlex et gennemtestet og afprøvet system, der i dag bliver benyttet til vognkommunikation i omkring 3.000 vognløb.

r2pTracking ApS er godkendt leverandør hos FlexDanmark, der hjælper til løsning af befordringsopgaver for borgere, der ikke selv har mulighed for af benytte en kollektiv transport.

FlexLink

Systemet håndterer dagligt kommunikationen mellem Flex-vognløb, vognmænd, kontor og FlexDanmark. Løsningen består af GPS hardware fra r2pTracking samt flådestyringløsningen WebTrack med adgang til systemet FlexLink, der er udviklet specifikt til Flexkørsel.

Med FlexLink fra r2pTracking ApS, kan man holde styr på de enkelte køretøjers nuværende og tidligere positioner.

Disabled society to hold hands in handbreadth against backdrop sunset. Concept help disabled persons
r2pFlex app

r2pFlex App

FlexLink og r2pFlex appen gør det nemt for chauffører at modtage nye ture direkte fra sin smartphone. Push beskeder på appen betyder, at leveringstiden af nye order fra FlexDanmark bliver endnu hurtigere. Du skal blot være logget ind, så er alt information lige ved hånden.

Samtidigt er det også muligt for chauffører af starte sin tur og opstarte navigationen direkte via r2pFlex appen eller via Garmin skærm. r2pFlex appen er et fleksibelt mobilt  arbejdsredskab, der giver dig større overblik i hverdagen.

r2pFlex appen understøttes både Android og iOS.

App Store ikon
Google Play ikon

Er du klar til Flex-kørsel?

Bestil dit udstyr her

WebTrack integration

Med Webtrack og FlexLink kan køretøjernes nuværende og tidligere positioner altid dokumenteres af vognmanden. Det er nemt at administrere og forbinde flexchauffører med de enkelte vognløb.

Løsningen fås både som Plug’N’Play løsning, hvor vognmanden med lethed selv kan montere enheden eller som fastmonteret anlæg, der kan fås med og uden Garmin skærm.

Vogn til handicap kørsel

EcoFlex

Vi har udviklet en ny miljøbevidst løsning lavet specielt til dig, der kører flexkørsel. Vores løsning kombinerer vognkommunikationssystemet r2pFlex og flådestyringsværktøjet EcoTrack. Det har vi har valgt at kalde EcoFlex.

EcoFlex giver dig blandt andet mulighed for at spare på brændstofforbruget, forbedre køreoplevelsen og reducere CO2 udledningen.

Ved at øge indsigten i din kørselsadfærd med fokus på miljørigtige parametre kan man med EcoFlex sikre en mere brændsstoføkonomisk og behagelig køreoplevelse.

Kontakt vores salgsteam

Michael Klemmensen

Michael Klemmensen

Salgsdirektør

+45 70 200 698

Erik

Erik John Larsen

Salg

+45 70 200 698

Martin Grauballe

Martin Grauballe

Salg

+45 70 200 698

Niels Carstens

Niels Carstens

Salg

+45 70 200 698

Ikke tid? Vi ringer, når det passer dig!

r2pTracking kontakt

Vil du høre mere om vores produkter?
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Du kan naturligvis afmelde dig igen når som helst.