Real Time Information

Få trafikinformation i realtid.

  • Real Time Information screen German

Øjeblikkelig information til gavn for alle på rejsen

Real Time Information giver dig mulighed for at kunne tage øjeblikkelige beslutninger, reagere på uplanlagte forsinkelser og give dine passagere opdaterede informationer. Dine passagerer og chauffører vil sætte pris på at få informationer omkring ruter, forbindelser og forsinkelser, mens de er på farten.

Real Time Passenger Information og Automatic Vehicle Location applikationer udgiver øjeblikkelig information til både buschauffører og passagerer. Disse systemer giver dig også mulighed for at lokalisere dine køretøjer og lave service målinger, der kan tilpasses dine behov.

Dette fuldintegrerede system benytter sig af de nyeste teknologier til at give dig den bedste og mest relevante information til gavn for dine administatorer, chauffører og passagerer.

Real Time Information bus

Prioritering af den offentlige transport

Overholdelse af dine bussers tidsplan er ikke længere uforudsigelig. Med r2p’s innovatione iConnex system er det muligt at planlægge din rute ned til mindste detalje.

Systemet kommunikerer med trafikreguleringen og trafiklys både lokalt ved vejkryds og globalt gennem det offentlige trafikale kontrolsystem og deres administration. Dette betyder i praksis at busserne med denne teknologi kan få grønt lys, når de nærmer sig et vejkryds med trafiklys og på den måde kan køre hurtigere og mere effektivt på deres rute.

Få øjeblikkelig information når det passer dig!

Real Time Information teknologi er en fordel for dig som busadministratør til at optimere dit tidsforbrug og øge serviceniveauet for dine passagerer. Vores software hjælper dig desuden til at kunne tilbyde øjeblikkelig information til dine passagerer gennem vores Passenger Information System.

Real Time Information er også meget nyttig som flådestyringsredskab. Ved at vise dig, hvor dine køretøjer befinder sig, kan du planlægge forud og reagere hurtigt ved forsinkelser eller lignende forstyrrelser.

Læs mere omkring Real Time Information på www.r2p.com

Borgerkørsel

En fordel for alle på rejsen

Busadministrator

+ Real Time flådestyring, ruteplanlægning m.m.

+ Udførlige rapporter til at maksimere effektiviteten

+ Hurtig og præcis information til dine passagere

+ Fuldt integreret løsning

Passagerer

+ Altid opdaterede ankomst- og afgangstider

+ Brugervenlig mobil app

+ Pålidelig information på stationsskærme

Trafikoperatør

+ Real Time flådestyring, ruteplanlægning m.m.

+ Udførlige rapporter til overholdelse af tidplaner

+ Hurtig og præcis information til dine passagere

+ Fuldt integreret med interne systemer

Real Time Information skærm chauffør

Med vores Real Time Information system vil dine chauffører kunne følge med på individuelle skærme, hvor du kan sende beskeder, ruteinformationer, ændringer i kørslen m.m.

[/vc_column]
Niels_Carstens

Niels Carstens

Salg

+45 70 200 698

Web Christian

Christian Johnstad-Møller

Salg

+45 70 200 698

r2pTracking kontakt

Vil du høre mere om vores produkter? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev!