fbpx

Hos r2pTracking er vi et hold dedikerede danske medarbejdere inden for salg, service, support, udvikling og montage. Vi står klar til at kunne tilbyde dig den bedste løsning indenfor GPS tracking, sikring af medarbejdere og materiel samt optimering af den daglige drift.

Vi samarbejder med mange forskellige brancher bl.a. offentlig transport, turistfart, transport og spedition, montage og service, byggeri og anlæg samt kommuner med mere. r2pTracking er desuden, som de første i landet, blevet udnævnt til Authorized Fleet Management Partner af Garmin.

Siden vores spæde begyndelse i 1997 har vi oplevet en stødt stigende vækst – og vi udvikler os stadig! 

Vision ikon

Vision

r2pTracking arbejder på mange fronter for at kunne tilbyde de bedste og mest optimale løsninger med fokus på optimering af de kørende ressourcer og større indtjening til kunden.

Mission ikon

Mission

Vores erfaring og store branchekendskab gør os i stand til at hjælpe vores kunder med at finde den bedste løsning med fokus på optimering af de kørende resurser.

Værdier ikon

Værdier

Vores fokus på service og driftssikre systemer, professionel “backup” fra dygtige teknikere og konsulenter, samt egen udviklingsafdeling er din garanti for kvalitetsprodukter, der lever op til forventningerne.

r2pTracking logo lille

Historie

r2pTracking ApS har siden 1997 udviklet og solgt GPS baserede løsninger til bl.a. flådestyring og tyverisikring af kørende materiel i Europa.

Hvad er r2pTracking for en størrelse?

r2pTracking er en GPS tracking og flådestyringsudbyder, der leverer softwaresystemer til bl.a. offentlig transport, turistfart, transport og spedition, montage og service, bygge og anlæg, samt kommuner m.m.

r2pTracking ApS er en del af Alder og har siden 1997 udviklet og solgt GPS-baserede løsninger til flåder og kørende materiel i hele Europa. 

Grøn Energi & ESG

r2pTracking er bevidst om sit miljømæssige og sociale ansvar og vil derfor gerne støtte udviklingen af bæredygtige initiativer og sikre tryghed for vores kolleger og kunder.

Internt arbejder vi løbende på at tilvælge mere bæredygtige alternativer til produkter og sørge for fleksible arbejdsrammer og trivsel for medarbejdere i virksomheden. Samtidig vil vi gerne sørge for at vores kunder kan købe deres hardware fra udbydere med fokus på reduktion af CO2-udledning og omstille til grøn energi for vores datacenter.

r2p blomster

Karriere hos r2p

Synes du r2p er en spændende virksomhed og brænder du for at kunne bidrage til den fremtidige vækst?
r2p er en innovativ international virksomhed i konstant udvikling og vi har løbende brug for nye og engagerede medarbejdere i alle vores afdelinger både nationalt og internationalt. 

Login

Se alle ledige stillinger ved r2pTracking.